ikona
Hneď nakupovať
transfer Poštovné zadarmo od 80.00€
transfer Poštovné zadarmo od 80.00€

🍰 Mandľový ORIESHOCK cheesecake s bielou belgickou čokoládou

Lahodný, krémový a dokonale vyvážený dezert, ktorý si zamilujete! Tento ORIESHOCK cheesecake s bielou čokoládou je sladká pochúťka, ktorá nikdy nesklame.


🥜 Ingrediencie

Korpus:

  • 200 g maslové sušienky
  • 110 g maslo

Plnka:

Poleva:

Ozdoba:


🍳 Postup

1. Príprava korpusu

  1. Rozdrvte sušienky a zmiešajte ich s roztopeným maslom a nasekanými mandlami.
  2. Zmes rovnomerne rozprestrite do formy vystlanej papierom na pečenie a utlačte.
  3. Vložte do chladničky a nechajte stuhnúť, zatiaľ čo pripravíte plnku.

2. Príprava krému

  1. Všetky ingrediencie na plnku dôkladne zmiešajte do hladkej hmoty.
  2. Nalejte plnku na stuhnutý korpus.
  3. Pečie pri 150 °C približne 50 minút, kým okraje nebudú jemne zlatisté a pevnejšie.
  4. (Tip: Počas pečenia vložte do rúry plech s vodou, aby sa cheesecake nepopraskal.)

3. Príprava polevy

  1. ORIESHOCK bielu čokoládu rozpustite v šľačkovej smotane.
  2. Nechajte mierne vychladnúť a rovnomerne nalejte na upečený cheesecake.
  3. Cheesecake nechajte odpočívať v chladničke cez noc.

4. Ozdobenie

  1. Pred podávaním ozdobte ORIESHOCK mandľami a lupienkami kokosu.

🌟 Tip na servírovanie

  • Podávajte dobre vychladený pre maximálny chuťový zážitok.
  • Skombinujte s ovocím pre svieži dotyk.

Dobrú chuť! 🥰🥜

galéria obrázok
galéria obrázok
galéria obrázok
galéria obrázok
galéria obrázok

Použité produkty v recepte

Vyskúšajte aj tieto recepty

Odoberajte
naše novinky