ikona Nezabudni si vybrať darček k tvojmu nákupu! Hneď nakupovať
transfer Poštovné zadarmo od 80.00€
transfer Poštovné zadarmo od 80.00€

Štafetky od @ketrin_sladucka s použitím Orieshock kávový

Štafetky


 Korpus:

4 bielky

100g kryštáloveho cukru

50g mletých vlašských orechov

50g hladkej múky 

Postup:

Bielky si vyšľaháme s cukrom, pridame mleté orechy a múku a cesto rozotrieme na papier na pečenie a dáme piecť na 190 stupňov asi na 10 minút (cesto nesmieme piecť dlho, aby sa dalo zrolovať ). Po upečení necháme vychladnúť a potom zlupnene z papiera. 


Plnka:

20g hladkej múky

20g masla

100g mlieka

1 malá lyžička instantnej kávy 

Postup:

Maslo rozpistíme v hrnci a pridame múku. Urobíme si svetlú zápražku. Pridáme 1 malú lyžičku instantnej kávy a vznikne nám hustý puding. Necháme vychladnúť na izbovú teplotu. 

Do pudingu potom zašľaháme 80g práškového cukru 120g masla izbovej teploty Podľa chuti rum 3 malé lyžičky kávovej nátierky Orieshock kávový Korpus rozrežeme pozdĺžne na tri časti asi 10cm a každú časť potrieme plnkou. Opatrne zrolujeme a dáme stuhnúť do chladničky. Na záver konce namáčame do rozpustenej čokolády asi 200g , do ktorej sme si pridali 2 veľké lyžice oleja. Necháme stuhnúť v chladničke a môžeme degustovať .


Dobrú chuť :)

Odoberajte
naše novinky